TERMENI ȘI CONDIȚII

INTRODUCERE
Bine ați venit pe site-ul https://www.tako.ro/ („Website-ul”). Website-ul este proprietatea TAKO SYSTEM SERVICES SRL  cu sediul social Sos. Stoenesti 94 Uzunu, Giurgiu, avand codul unic de inregistrare nr. RO 32913922, si numar de ordine in registrul comertului J52/228/2018

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI
Utilizând Website-ul, veți găsi informații cu privire la activitățile desfășurate de TAKO pe piața serviciilor din România, produsele comercializate si portofoliul de proiecte.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR
TAKO depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest Website în toate etapele de producție. De asemenea, recomandăm ca utilizatorii să ruleze un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. TAKO nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe Website-ul TAKO.

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII
Website-ul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.
Prin prezenta sunteți de acord că TAKO este proprietarul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor. De asemenea, sunteţi de accord că nu veți folosi astfel de materiale în nici un fel, cu excepția cazului în care aţi primit în prealabil, în mod expres, acordul scris al TAKO. Unele materiale fac obiectul dreptului de proprietate intelectuala al furnizorilor nostri.

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK
Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact identificată pe Website-ul TAKO, vom folosi datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Anumite date personale sunt colectate prin intermediul Website-ului. Detaliile privind prelucrarea de către TAKO a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

CLAUZĂ DE NERĂSPUNDERE
Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. TAKO nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.
Acest Website este furnizat în scop informativ.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR
Dacă Termenii si Condițiile se modifică în orice mod, vom plasa o versiune actualizată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe, şi, dacă este cazul, dacă le transferăm sau nu către alte persoane.